Gökçen Kaynatan – Pencerenin Perdesini & Beyoğlu’nda Gezersin (45’Lik-1973)

Tüm Gökçen Kaynatan Eserleri İçin Tıklayın

 



1970’li yıllar Anadolu Pop Rock Folk Psychedelic müziğimizi tanıtım amacı ile yüklenmiştir. Yayınlanan müzik ve resimlerin tüm hakları yasal sahiplerine aittir.
GÖKÇEN KAYNATAN ve ELEKTRONİKLERİ
01 – Beyoğlu’nda Gezersin
02 – Pencerenin Perdesini

Tüm Gökçen Kaynatan Bestelerinin tek yetkili Telif Hakkı Sahibi olarak Gökçen Kaynatan söz sahibidir. . Ticari amaçla kullanılmaması rica olunur….! PS:0554 2481850 i – 0542 7323977 letişim Numarasıdır.

Bu Elektronik tarzdaki bestelerim 1958 1968 arası Düyada butarz müzikler ve Shinty ler yokken 40 sne sonra Newace Tarzında olduğu söylenen besterim …! Gün yüzü görmemiş Stütyo Arşivlerimde bulunan Analoğ tarzı bile daha gelişmemiş Gerçek elektronik (Enstrumansı)TRT2 İstanbul ve Ankara Televizyonarında Yıldız Yağmuru programlarında Beste Kayıt Montaj Kamera akışları sahne dekorları ve Klip Dansları tarafımca hiçbir yardımcı kullanmadan senelerce devam etmiş,ayrıca Küresel ısınma ile ilgili(Küresel kirlenme) Bestelerim ve Yapmış olduğun Sulu Boya Ve akrilik boya resimleri en son 2014 yılında CKM. Kültür merkezinde Doğaya saygı Resim Sergim ve Sergimin son Günü akşamı DOĞAYA VE DUAYENLERE SAYGI konseri Gökçen Kaynatan ve arkadaşları 16 Kişilik Orkestramlar 3 saatlik konserimle devam etmiştir.i Aynı senenin Aralık ayında CKM de DOĞAYA VE GENÇ YETENEKLERE SAYGI ” konserimde Enstrumental ve POP tarzı melodilerle nostaljik konserlere GK Organizayon sunumuyla konserlerimiz bugünde devam etmektedir.Gökçen Kayatan ve Elektronikleri (Tek Gökçen Kaynatan 2050 Konsepti 12 ci seneye imza atarak Dünyada daha adı bile bilinmeyen yeni eserlerinin Sunumuna yaklaşıldığını müjdeler. (GÖKÇEN KAYNATAN)

ÖNEMLİ AÇIKLAMA :
——————————–
Bu video Türkiye’de 1970’li yıllar Anadolu Pop Rock Folk Psychedelic müziğini tanıtım amaçlıdır. Bu videoda kullanılan müzikler, görseller ve etiketler hakkında telif haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız, youtube yerine bana mail ile bildiğiniz takdirde kaldırılacaktır.

© 2015 - 2024 PlakDinle.Com